Is een strakke zwembroek verplicht in de Aqua Mundo van Center Parcs Frankrijk?

Veel jongens zijn bang om een strakke zwembroek te dragen. Als er een vakantie op de planning staat naar Frankrijk, vragen veel jongens zich af of een strakke zwembroek verplicht is. In het onderstaande artikel richten we ons op de verplichte strakke zwembroek in de Aqua Mundo van Center Parcs. Want is een strakke zwembroek verplicht in de Aqua Mundo van Center Parcs Frankrijk?

♥ TIP: Wil je weten of een strakke zwembroek verplicht is in de rest van Frankrijk en waarom? Wij zochten het voor je uit, ontdek of de strakke zwembroek in Frankrijk verplicht is.

Een strakke zwembroek is hip

De schaamte voor een strakke zwembroek is niet terecht. Een strakke zwembroek begint steeds meer terug te keren in het zwembad. In Frankrijk ziet men het dragen van een strakke zwembroek niet alleen als hip, maar ook als hygiënischer. De strakkere en kleinere zwembroek zal de aankomende jaren bij mannen en jongens steeds meer zijn intrede gaan doen. De schaamte zal afnemen en de modebewuste man zal het kleine strakkere stukje textiel weer gaan omarmen.

Toch zijn er in Frankrijk nog veel zwembaden te vinden waar een strakke zwembroek niet verplicht is. Aqua Mundo van Center Parcs is één van deze zwembaden. Een strakke zwembroek is niet verplicht in het zwembad van Center Parcs Frankrijk.

Uitzondering in Frankrijk

Center Parcs is met de vrije zwembroeken keuze een uitzondering in Frankrijk. In de meeste zwembaden en vakantieparken is het verplicht voor mannen en jongens om de strakke variant te dragen. Center Parcs kiest er bewust voor om ook jongens en mannen in een wijde zwembroek toe te laten in het zwembad.

♥ TIP: Wil je een strakke zwembroek aanschaffen? Bekijk dan het grootste overzicht aan strakke zwembroeken.

Foto: Bij Center Parcs